By Aranka

Essence Express Dry Drops

Posted on: 9 februari 2011

Geduld, dat moet je soms echt hebben als je je nagels gelakt hebt. Sommige nagellak duurt er echt eeuwen over dat het goed droog is, je moet snel ergens heen of je hebt geen zin om helemaal niks te doen omdat je nagels droog zijn. Nou al die problemen had ik last van. Maar nu niet meer, dankzij dat Essence een Nail Art lijn had uitgebracht met daarin Express Dry Drops om te zorgen dat je nagellak snel droogt en uithard.

Ik had altijd wel gehoord van dit soort druppels, maar had nooit echt de behoefte om zoiets te gaan kopen. Ik wachtte wel wat langer zodat mijn nagels droog waren en bedacht wanneer ik mijn nagels ging laken en dat was meestal vlak na het eten zodat ik in alle rust het kon doen en daarna niets hoefde te doen. Maar vaak als ik dan ’s ochtends weer opstond zaten er toch allemaal deuken in mijn nagellak, met andere woorden dus nog steeds niet goed uitgehard. Erg vervelend, want ik echt echt een hekel aan niet mooie egale nagellak!

Maar toen Essence zijn assortiment dus uitbreidde zag ik deze staan voor maar € 1,99 wat echt geen geld is. Ik nam hem dus mee en testte hem meteen uit! En het werkt echt heel erg fijn. Je lakt eerst je nagels en als je daarmee klaar met doe je op elke nagel 1 druppeltje. Als je erg lange nagels hebt en dan vooral mijn duim gebruik ik 2 druppeltjes maar echt niet meer want het verspreid zich erg snel! Je halve vingers gaan er ook onder zitten! Sinds ik dit dus gebruik zijn mijn nagels lekker snel droog en heb ik ’s ochtends niet meer ingedeukte nagellak! En als ik ergens snel heen moet of iets moet doen scheelt het me behoorlijk wat tijd met drogen dankzij dit wondertje.

Het flesje bevat 8 ml en dat is behoorlijk wat, je hebt echt maar 1 druppeltje nodig per vinger dus je doet er wel lang mee! Het flesje heeft een handje pipetje zodat je het er makkelijk op kunt laten druppen. Ik vind dit persoonlijk veel fijner dan een sneldroog topcoat oid.

Je moet wel oppassen als je meerdere lagen nagellak aanbrengt het niet na elke laag aan te brengen maar gewoon als je echt klaar bent. Want lak en dik spul gaan niet samen dan krijg je echt een bende!

Je kan de Dry Drops bij de Kruidvat kopen met een Nail Art Assortiment voor € 1,99

Dit is het allerlaatste artikel hier, deze stond nog ingepland, voor volgende artikels ga je naar www.byaranka.nl

Advertenties

1 Response to "Essence Express Dry Drops"

Vind het opzich wel fijn voor die prijs maar heb toch
liever een snel drogende nagellak. je hele handen zijn
meteen vettig grrr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,781 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: