By Aranka

Toch niet zo geweldig?

Posted on: 22 januari 2011

Kennen jullie dat? Beautybloggers prijzen een product helemaal tot in de zevende hemel en ze hebben je er heilig van overtuigd dat jij dit product ook moet hebben. Je rent naar de winkel toe om ook dit geweldige product te gaan kopen! Maar thuis test je het uit maar jij vind het echt helemaal niks of je hebt echt het mwah effect. Kennen jullie dit ook?

Nou ik wel, ik koop regelmatig dingen die ik op beautyblogs heb gelezen. Zoals een aantal dingen van Queen Helene, sommige mensen beweren echt dat het geweldig is. Het is een oké masker maar voor de rest vind ik het eigenlijk niks toevoegen aan andere maskers, behalve dat hij een stukje duurder is dan maskers van Freeman. Ik wil niet zeggen dat ze slecht zijn, maar waarom iedereen daar zo laaiend over is snap ik niet.

En zo zijn er nog wel een aantal producten waar ik het mwah effect van heb terwijl anderen het helemaal geweldig vinden. Natuurlijk is iedereens smaak, huidtype enzo anders. Maar heb jij wel eens iets aangeschaft waar een beautyblogger of iets dergelijks laaiend over was, en waar jij later over dacht.. nou is dit het dan? Ik ben erg benieuwd naar jullie ondervindingen!

Advertenties

10 Reacties to "Toch niet zo geweldig?"

ja ik heb wel eens een paar producten gekocht, maar op de een of andere manier test ik zo ook ff in de winkel (makeup dan he) en dan ben ik nooit teleurgesteld.

maar de oogschaduwbase van etos was cynthia heel entaughialst over, maar ik vind hem gewoon normaal goed zegmaar.

leuke post!

mhh dingen als oogschaduw basis heb ik wel eens geprobeerd en die werkte gewoon. voor de rest kijk ik vooral naar swatches van nagellak. en dingen als laagjes ala lekker boeiend als je de kleur nou mooi vind, het is fijn als hij goed dekt maar das een pluspunt.

ik schaf zelden iets aan naar aanleiding van een artikel en dan ben ik vaak er ook niet ondersteboven van, neemt niet weg dat ik veel dingen nog wel zou willen uitproberen!

Ja, ik las goede reviews over de foundation van catrice, ik waagde me er niet aan, omdat ik wel dacht van ‘zo goedkoop, dat kan toch niet goed zijn?’. Ben hem uiteindelijk gaan halen en vind hem echt tegenvallen. Maar dat is natuurlijk niet heel erg aangezien ik er niet veel geld heb voor moeten uitgeven ;)!

Ik heb het ook al wel enkele keren omgekeerd meegemaakt, dat ik echt gek ben van iets en er dan vervolgens slechte reviews over lees… Dat bewijst nog maar eens dat iedereen zijn eigen smaak en verwachtingen heeft en vaak ook een ander effect bekomt op de huid,….

Ik had een handcreme gekocht die blijkbaar super was, maar ik vond het maar ok.

Het heeft er echt mee te maken welke (haar/huid/etc)type je hebt en welke wensen/eisen je aan het product stelt. De meeste reviews bevatten ook info hierover, dus let er goed op. En anders kun je het vaak ook op een andere blog checken. Het blijft uiteindelijk je eigen keuze om het wel of niet te kopen. Achteraf kun je natuurlijk ook zeggen dat je het wel lekker geprobeerd hebt en dat je weet hoe het is om dit en dat te gebruiken.

Rosebud lipbalm vind ik persoonlijk niet helemaal geweldig. weet niet, vind het gewoon niet bijzonder. misschien smaakt en ruikt het best lekkerm maar daarmee is alles gezegd.

Mee eens! Het is fijn, maar het gaat niet boven de Vaseline ofzo

Volgens mij heeft veel ook te maken met over welk product het gaat en of het wel voor iedereen even geschikt is. Ik moet bijvoorbeeld geen product gaan uitproberen dat geschikt is voor een vochtarme huid. Ook zal ik zelf nooit een product ophemelen als blijkt dat het product toch niet zo goed is als beweerd wordt.

Veel beautybloggers vinden de producten van Lush geweldig, maar ik heb er eigenlijk niets mee. Ik vind de zeepjes niet zo lekker ruiken en de producten zijn ook vrij duur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,780 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: