By Aranka

Deborah Hot Fever

Posted on: 19 januari 2011

Een hele tijd geleden had ik een Deborah make-up setje gewonnen bij Girlscene, en daar zat onder andere dit palette in. In die tijd dat ik dit gewonnen had gebruikte ik alleen maar een beetje mascara en voor de rest niks. Ik vond dit palette weer in mijn stash om te kijken of ik daar iets mee kon. Want de kleuren zijn best mooi! Deborah het merk zelf zegt me niet heel veel, ik heb het ooit ergens in een winkel zien liggen, maar voor de rest nooit meer ergens gezien.

Deborah is een Italiaans merk wat nog niet zo bekend is in Nederland, ik heb het een keer volgens mij in Kampen in de DA zien liggen. Voor de rest heb ik geen idee waar het verkocht wordt? Weet jij dit wel, laat het dan achter bij de comments!

In het oogschaduw palette heeft 3 kleuren een gouden kleur, paarse en een paars bruinige kleur. Waar je wel een mooie look mee kan maken. Op de achterkant staat dat het voor wet and dry is. Je kan het dus droog en nat aanbrengen voor een intenser effect. Nou dit heb ik geprobeerd maar ik zie haast geen verschil. In het doosje zit een sponsaplicator maar die gebruik ik niet meer, het gebruikte is van heel lang geleden haha!

En nu de pigmentatie, op mijn vingers is die redelijk goed, maar als ik hem wil swatchen op mijn hand komt er helemaal niks vanaf! En met mijn kwast ook niet. Nogal apart, dus op mijn oogleden zie je de oogschaduw helemaal niet zitten! Ook bevatten de oogschaduws chunky glitters waar ik ook niet echt van hou. Al met al zou ik het anderen niet aanraden, tenzij je weet hoe je wel de oogschaduw goed op je ogen kan aanbrengen?

Ik heb geen idee hoe duur dit palette is en waar het verkocht wordt, weet jij dit wel laat het dan achter bij de comments!

Advertenties

5 Reacties to "Deborah Hot Fever"

Wat raar dat er niks vanaf komt! Heel vreemd, ik ga dit dus niet kopen als ik het ooit zie.

Het ziet er nog wel mooi uit maar zou iets van Deborah toch niet kopen. Is een merk dat me totaaaal niet aantrekt. Ik denk dat ik dit merk al in de Inno heb zien liggen…

Heel mooi! Lijkt een beetje op een LE paletje van Essence van afgelopen zomer. Deborah wordt bij meerdere DA’s verkocht, maar helaas niet allemaal.

hmm ben blij dat ik die niet heb. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,780 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: