By Aranka

Lush Lemony Flutter

Posted on: 5 januari 2011

Menig beauty blogger heb ik er al over gehoord. Namelijk de Lush Lemony Flutter, dat het een geweldig product voor je nagelriemen zou zijn. En ik als nagellak verslaafde en alles wat daar mee te maken heeft verslaafde wou dit natuurlijk wel heel graag hebben. Aangezien er geen Lush in Zwolle is en ik zelf niet vaak de stad uit ga om te shoppen was de kans klein dat ik bij een Lush zou komen. Tot dat mijn vriendin me van de week opbelde vanuit Rotterdam of ze nog wat voor me bij de Lush moest halen. Nou dat was makkelijk een Lemony Flutter!

Maar wat is Lemony Flutter nou precies, het is een nagelriemcrème (maar je kan het ook voor andere droge huid doeleinden gebruiken) die je nagelriemen heerlijk zacht maakt. Die van mij zijn vaak uitgedroogd door het kassa draaien en kunnen dus wel een extra verzorgings boost gebruiken!

In de verpakking zit 50 gram wat echt ontzettend veel is in vergelijk wat je maar nodig hebt. Je hebt ongeveer maar een speldenknop nodig per hand en ik kan er zelfs 2 handen mee doen, dus kan je nagaan hoe lang je hier mee kan doen!

De nagelriemcrème is eigenlijk helemaal geen crème maar een soort boter. In de verpakking is het hard maar zodra je het op je nagelriemen smeert (of andere plekken) wordt het helemaal vloeibaar en een soort olie. En zo kan je het heel makkelijk inwrijven op de plekken waar je het zou willen. De geur die natuurlijk aan het product zit is een hele sterke lemon geur en ik vind het echt heerlijk!

Ik ben echt super blij met dit product want het werkt het geweldig, ik kan de hele dag wel door dit op mijn nagelriemen smeren! Het maakt mijn nagelriemen echt heerlijk zacht en soepel en dat is wel fijn voor deze tijd van het jaar!

Lemony Flutter is te koop bij de Lush voor € 9,50

Advertenties

5 Reacties to "Lush Lemony Flutter"

oooohhh het lijkt me een heerlijk product voor je nagelriemen ik denk dat ik hem ook maar is gaat proberen !

xoxo Bianca

Ik denk dat ik hem ook maar eens ga halen als ik een keer bij een Lush store in de buurt ben!

Alsjeblieft meis! Hij was €9,50 trouwens!

Ik wil hem zo graag, maar ik moet even de tijd vinden om naar een Lush winkel te gaan; ’t zit voor mij aan de andere kant van het land 🙂

lijkt me super! Ik wil hem ook zooo graag 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,781 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: