By Aranka

Happy New Year!

Posted on: 1 januari 2011

Als eerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen met heel veel geluk!

2010 is nu echt achter de rug en was een jaar vol leuke dingen en minder leuke dingen voor mij. Nu gaan we fris van start met het nieuwe jaar en hopelijk wordt dit een super jaar! Met veel leuke dingen die ons te wachten staan!

2010 was het jaar dat ik begon met bloggen. En ik vind het nog steeds hartstikke leuk. Ik post de afgelopen dagen niet elke dag een post maar ik heb het gewoon heel druk en het schiet er soms een beetje bij in! Maar ik hoop dit snel weer te veranderen en elke dag een leuk artikel online te zetten. Mijn blog gaat redelijk goed vind ik. Ik kom bij lange na niet in de buurt van een grote en professionele blog maar dat hoeft van mij ook helemaal niet. Ik ben blij met wat ik heb en dat het groeit is voor mij al goed!

2011 moet voor mij het jaar worden dat ik mijn  HAVO diploma moet gaan halen. En ik hoop echt verschrikkelijk dat het mij gaat lukken. De talen en wiskunde zijn voor mij een ding waar ik echt op kan gaan zakken, ik ben er zo zwak in en ik neem het gewoon niet in mij op. Dus ik ben er best wel zenuwachtig voor, maar met de goede voorbereidingen moet het allemaal wel goed komen, hoop ik.

Ook word ik 18 en hoop ik dus ook een rijbewijs te kunnen halen. Ik heb al een scooter en kan dus eigenlijk overal wel heen (als het in de buurt is) maar ik vind het gewoon fijn om alvast mijn rijbewijs op zak te hebben, ik zal mijn scooter dan ook niet weg doen want dat is veelste handig en een auto hoef ik nu echt nog niet.

Ook wil ik nog meer groeien met mijn blog, misschien gaat het wel zo goed dat ik over een domein na ga denken. Hier kan ik haast niks met layout’s veranderen en dat vind ik toch wel heel erg jammer. En ik wil nog beter worden. Maar dat heeft natuurlijk tijd nodig!

En ja studeren dat wordt het ook in 2010. Ik heb echt nog geen idee wat ik moet gaan doen! Ik zit te denken aan Commerciële economie maar ik weet niet echt heel erg goed wat het inhoud dus doe je dat en wil je me er een beetje weg wijs in maken dan hoor ik dat graag!

Voor de rest wil ik gewoon een heel gezellig jaar hebben met vrienden en familie, ik ben echt een gezelligheids mens dus vind dat heel fijn!

Advertenties

6 Reacties to "Happy New Year!"

Jij ook een gelukkig nieuwjaar, en joh, het lukt je vast wel allemaal!

Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar!

Jij ook een heel gelukkig nieuw jaar (het is al wel voorbij maar, toch) Ik ken je blog net een maand en het is gewoon een heel leuk blog. Misschien kan ik je een tip geven, om op blogger een blog te maken, daar kan je gewoon de layout veranderen en heel gemakkelijk artikels online zetten. Hopelijk heb je hier iets aan.

Blogger is inderdaad makkelijker maar ik vind het zo zonde, dan is alles weg. Maar misschien wil ik binnenkort wel een domein nemen en dan kan ik wel zelf mijn eigen layout maken!

Je kunt volgens mij gewoon je artikelen overzetten naar, blogger. Maar, dat weet ik niet zo heel zeker misschien kun je blogger mailen? Ik heb pas ook een blog, en ik snap dat je dat jammer vind. En, een domein is idd zeker erg fijn maar, denk er wel goed over na. Ik zou ook heel graag een domein willen, alleen eerst wil ik wat langer bloggen en wat ervaring opbouwen. (trouwens, mijn ouders weten zelfs niet eens dat ik een blog heb, dus ik moet als ik een domein wil wel overleggen)

PS; we kunnen ook verder praten via de mail als je dat fijner vind.

Ik heb even gekeken of het kan, van artikelen maar, blijkbaar niet. Je kunt wel CCS bestand overzetten, maar geen artikelen jammer genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,780 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: