By Aranka

Tweezerman Pincet

Posted on: 28 december 2010

Al een tijdje wou ik een goed pincet hebben, en dan het liefste ook een Tweezerman. Ik vond het eigenlijk altijd te duur, want met een pincet van 2 euro gingen mijn haartje ook prima weg naar enige moeite en wat plukken. Dus waarom zou ik een pincet van 23 euro gaan kopen? Nou ja, om eerlijk te zijn ik ben wel een beetje merk verslaafd dus eigenlijk wou ik wel heel graag een echte Tweezerman. Gisteren liep ik dus door de Douglas rond en viel mijn oog op een mini pincet van Tweezerman met schattige stipjes. Ik heb hem even vergeleken met de groten en besloot de mini mee naar huis te nemen!

Het is dus uiteindelijk deze super schattige mini pincet van Tweezerman geworden. Het scheelde volgens mij maar 1 tot 1,5 centimeter van een gewoon pincet van Tweezerman en het scheelde wel 10 euro. Dus ik vond het een beetje zonde om voor dat kleine beetje 10 euro extra uit te gaan geven. En deze was ook super leuk, die anderen hadden alleen maar een saai kleurtje.

Ik heb echt totaal geen last dat hij kleiner is, dus ik vind een grote echt onzin om te kopen als het een stuk goedkoper kan!

En hoe die werkt? Nou echt geweldig, elk klein haartje pakt die gemakkelijk en echt zonder enige moeite. Hij is alleen best wel scherp vind ik zelf dus ik moet niet onvoorzichtig doen en perongelijk langs mijn huid een gaan. En omdat hij alles pakt pak ik soms ook wel een stukje huis in plaats van het haartje (pijnlijk!). Ik ben echt helemaal blij met mijn Tweezerman ik hoef niet meer meerdere malen te plukken voordat ik pas een haartje heb maar ik heb hem gewoon in één keer!

Dit Tweezerman pincet kost € 15,50 en ik heb hem bij de Douglas gekocht.

Advertenties

5 Reacties to "Tweezerman Pincet"

Ooh, ik wil ook een tweezerman, maar ik vond 23 euro veels te duur…maar voor 15 euro wil ik het wel kopen. Ik wist niet dat ze mini’s hadden, bedankt voor de tip!

weer een rib uit je lijf, sjees wat een prijs

Hij is wel prijzig, maar volgens mij is hij wel heel erg fijn!

Wat ziet hij er super schattig uit! Misschien moet ik de grote stap ook maar eens gaan zetten, haha.

Ja he! Ik vind hem echt heel fijn, ik zou echt geen 10 euro meer uitgeven voor een grotere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,781 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: