By Aranka

Merry Christmas

Posted on: 24 december 2010

Als eerst wil ik jullie allemaal fijne kerstdagen wensen en een alvast een gelukkig nieuwjaar! 2010 was het jaar dat ik met deze blog ben begonnen en heb er totaal nog geen spijt van gehad! Ik vind het ontzettend leuk om te doen en jullie reactie’s en stijgende bezoekers aantallen geven me echt de drive om door te gaan en elke dag een artikel online te plaatsen. Alleen nu even niet want kerst is voor mij sinds 3 jaar niet zo leuk meer..

3 jaar geleden hoorden we namelijk dat mijn moeder Leukemie had (bloedkanker), op dat moment stortte mijn wereld in. Mijn moeder die altijd 24/7 bij me was, was ineens doodziek. Ik kon het niet begrijpen. Ze dronk niet, rookte niet etc. een vrouw die altijd zo gezond leefde, waarom moest die dit krijgen? Na een maand in het ziekenhuis hebben te gelegen vanwege de chemo ging het wel redelijk goed en mocht ze de chemo’s thuis doen. Maar wat ik toen heb meegemaakt blijft me elke dag achtervolgen en heb ik ook nooit verwerkt. Gelukkig gaat het nu weer redelijk met mijn moeder ze is gelukkig schoon, maar het herstellen gaat niet hoe het zou moeten gaan.. Vandaar dat ik nu een beetje in de war ben en totaal nu niet mezelf. Ik heb nu eventjes geen zin in artikels te maken. Hopelijk begrijpen jullie het!

Ik zal zo snel mogelijk weer artikelen online proberen te krijgen, maar misschien niet elke dag.

Advertenties

3 Reacties to "Merry Christmas"

Gelukkig gaat het nu weer beter met je moeder, ik zou het echt verschrikkelijk vinden als er iets met mijn moeder gebeurt! Natuurlijk begrijpen we het 🙂

Het zelfde he meis! En ik schrok een beetje toen ik had verhaal over je moeder las, natuurlijk begrijpen we dat je even geen leuk artikeltje kan schrijven, dat maakt niets uit! Nog steeds heel veel sterkte ondanks dat het weer beter gaat! Het gaat jullie goed!

Jij ook hé! Meid, ik begrijp je echt helemaal hoor! Je hoeft nu echt niet te bloggen nu je in zo’n moeilijke tijd zit! Ben blij dat het weer beter gaan met je moeder!

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,780 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: