By Aranka

TBS Jolly Orange

Posted on: 11 december 2010

Na gisteren een sneak previeuw te hebben gegeven voor dit product om het te raden kon het natuurlijk niks anders zijn dan de nieuwe TBS Jolly Orange bad en shower gel. Omdat ik een bon kon uitprinten via Facebook en hem gratis kon ophalen bij TBS kon ik dat geweldige aanbod natuurlijk niet afslaan, ik ging naar de winkel met de gedachten in mijn hoofd dat ik een miniatuur zou krijgen maar het was gewoon een full size shower gel!

De nieuwe geur van TBS is dus Jolly Orange en ruikt heerlijk naar een kruidige sinaasappel en met een klein beetje honing. Ik vind de geur echt heerlijk, hij is een beetje zwaar maar dat vind ik helemaal geen probleem voor deze tijd van het jaar, dat mag van mij wel! Voor in de zomer en lente is het heerlijk als het lekker fris zou zijn geweest. Hij schuimt echt heerlijk onder de douche en je ruikt echt heerlijk naar sinaasappel. In de fles zit ook nog eens 250 ml.

Dit was de foto van gisteren naast de luchtbelletjes die er allemaal in zitten, zitten er ook kleine stukjes in, ik heb echt geen idee wat het is haha! Als je het weet vertel het me dan want ik ben echt benieuwd wat het is. Ik vind het echt een heerlijk luchtje en zou ook echt wel andere producten van de Jolly Orange lijn willen hebben. Ik denk dat ik dan voor de lipbutter ga want dat is nooit weg in deze tijd van het jaar en van body lotion heb ik nog zo veel liggen.

De shower gel kost € 8,00 of je kan hem vandaag nog gratis ophalen met deze link naar Facebook en dan de bon uitprinten! Je moet dan wel in het menu naar voucher gaan.

Advertenties

1 Response to "TBS Jolly Orange"

Aha, leuk! Ik dacht al, het moet wel iets vloeibaar-achtig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,781 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: