By Aranka

Chanel Mistral

Posted on: 29 augustus 2010

Dit is een van mijn favoriete nagellakjes namelijk Chanel Mistral. Eigenlijk is hij heel standaard, maar ook totaal weer niet. Op het eerste gezicht is hij gewoon roze. Maar als je goed kijkt zitten er blauwe en gouden glitters in! Wat eigenlijk helemaal niet opvalt, maar je juist goed ziet met het zonlicht erop! (Je kan het een beetje zien op de eerste foto in het potje) Een perfect zomerlakje dus!

Ik vind de lak middelmatig lakken. Het heeft een klein borstelje en daar ben ik niet echt een grote fan van. En ik vind hem ook bestwel stroperig, niet echt mijn ding dus. Wat ik ook erg jammer vind is dat ik er altijd bubbeltjes in heb, echt heel erg raar, ik heb dat nooit met andere nagellakjes.

Op de foto draag ik 2 laagjes en dekt hij perfect! Ik vind de kleur heel erg mooi en vooral de glitters erin. Maar als je voor de kleur gaat kun je het beter van een ander goedkoper merk kopen.

Chanel Mistral is jammer genoeg niet meer in de winkel te koop, hij zat in de LE van Chanel Les Pop-Up de Chanel. Hij kostte € 21,50

Advertenties

1 Response to "Chanel Mistral"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 64,781 bezoekers

Bloglovin’

bloglovin Free Web Stats

Populaire berichten

Advertenties
%d bloggers liken dit: